Samsung відклав презентацію гнучкого смартфона

Samsung відклав презентацію гнучкого смартфона

Укрінформ
Компанія Samsung спростувала інформацію про презентацію гнучкого смартфона в листопаді.

Про це повідомляє PhoneArena.

"Найбільший у світі виробник смартфонів наполягає на тому, що "офіційна позиція" Samsung стосовно запуску складаного продукту "ще не підтверджена", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в листопаді будуть оприлюднені "деякі деталі" про гаджет.

Попри те, що на даний момент ще ніхто не випустив подібний пристрій, а Samsung прагне бути першою, в компанії хочуть переконатися, що попит на дорогий і дуже складний пристрій буде досить високим, пише видання.

За словами джерел, після тестування численних перспективних проектів Samsung зупинилася на розкладному продукті з розміром екрану приблизно 4,6 дюйма при використанні як телефона і 7,3-дюймовим екраном в режимі планшета. Також смартфон отримає вбудований в екран дактилоскопічний датчик.

Найімовірніше, саме про деталі щодо характеристики і йтиметься на конференції розробників у Сан-Франциско, що стартує 7 листопада.

Читайте також: Samsung досі очолює світовий ринок смартфонів

Як повідомлялося раніше, компанія Samsung проведе презентацію свого першого смартфона із гнучкою конструкцією вже цього листопада. За чутками, складний смартфон Samsung отримає назву Galaxy X і буде оснащений відразу трьома AMOLED-дисплеями. Один з них розташується на зовнішньому боці і зможе використовуватися як основний у складеному стані. Два інших розмістяться усередині, в розкладеному стані формуючи єдину панель на 7 дюймів для створення планшетної конструкції.

Фото: Samsung

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-