Українцям сказали, коли можна буде переходити до іншого оператора зі своїм номером

Українцям сказали, коли можна буде переходити до іншого оператора зі своїм номером

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації розпочне впровадження послуг із перенесення абонентських номерів з 1 травня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Комісії.

"На засіданні НКРЗІ, яке відбулось 7 серпня цього року, рішенням НКРЗІ № 413 схвалено строки виконання заходів із впровадження послуг із перенесення абонентських номерів на мережах рухомого (мобільного) зв'язку: створення локальних баз даних операторів телекомунікацій, що надають послуги рухомого (мобільного) зв'язку, та їх підключення до централізованої бази даних ДП "Укрчастотнагляд" (Адміністратора ЦБД) до 1 лютого 2019 року; початок впровадження послуг із перенесення абонентських номерів - 1 травня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Рішення НКРЗІ щодо встановлення дати впровадження послуг із перенесення абонентських номерів на мережах рухомого (мобільного) зв'язку направлено на погодження до заінтересованих державних органів, зазначено у повідомленні.

Читайте також: У ЄС можуть змусити компанії виробляти єдиний порт для зарядки телефонів

Громадське обговорення з питань впровадження послуг із перенесення абонентських номерів відбулося 26 липня цього року за участі всіх заінтересованих учасників ринку телекомунікацій, наголосили у Комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-