Словенія починає будівництво сонячної електростанції в Житомирі

Словенія починає будівництво сонячної електростанції в Житомирі

Укрінформ
Словенська компанія Riko d.o.o. перемогла в тендері на розробку проекту та будівництво сонячної електростанції потужністю 10,79/9,35 МВт у Житомирі.

Про це Укрінформу повідомили в Посольстві Республіки Словенія в Україні.

"За результатами проведеного тендеру  на виконання комплексу робіт з розробки проектно-кошторисної документації, а також будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт зі встановлення сонячної електростанції потужністю 10,79/9,35 МВт в межах міста Житомира перемогла словенська компанія Riko d.o.o.", - йдеться у повідомленні. 

Читайте також: ЄБРР надасть кредит для будівництва сонячної електростанції на Дніпропетровщині

Це вже другий проект, який реалізовуватиме Riko d.o.o. в Житомирі. Раніше ця словенська компанія перемогла у відкритому тендері Світового банку та підписала угоду з КП "Житомирводоканал" на реалізацію проекту підготовки питної води та реконструкції насосної станції питної води міста Житомир.   

Зазначається, що встановлення сонячної електростанції відбудеться також за фінансової підтримки уряду Словенії та є важливим етапом домовленостей між президентами Республіки Словенія та України щодо поглиблення двосторонньої співпраці та впровадження ефективних механізмів державної підтримки проектів у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних джерел енергії.  

Церемонія підписання контрактної угоди між Riko d.o.o. та житомирським КП "Центр інвестицій" відбудеться 30 липня 2018 року в Києві.

У Посольстві Словенії нагадують, що Riko d.o.o. - провідна словенська компанія, яка здобула міжнародне визнання у сфері розробки, проектування важливих комплексних рішень та будівництва ефективних та екологічних інфраструктурних проектів у різних галузях, таких як енергетика, охорона довкілля та логістика. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-