Apple визнала проблеми з клавіатурами MacBook

Apple визнала проблеми з клавіатурами MacBook

Укрінформ
Компанія Apple готова безкоштовно виправляти пошкоджені клавіатури на останніх MacBook і MacBook Pro.

Apple пішла на такий крок через два роки і один судовий процес після перших повідомлень про проблеми, пише НР.

Представники Apple повідомили, що частина моделей MacBook і MacBook Pro схильна до таких неполадок з клавіатурою, як залипання клавіш, дублювання букв і символів або їх відсутність при натисканні.

Під програму заміни потрапляють всі ноутбуки, з дня придбання яких не пройшло більше чотирьох років. Зокрема, це 12-дюймові MacBook 2015 року, 2016 і 2017 модельного року, а також MacBook Pro 2016 і 2017 модельного року.

Цікаво, що поломка механічної клавіатури на ноутбуках Apple з механізмом "метелик" трапляється в два рази частіше, ніж на попередніх моделях. У травні 2018 року Apple навіть отримала груповий позов через проблеми з клавіатурою в нових ноутбуках.

Читайте також: Apple запатентувала браслет для вимірювання тиску

Щоб почати процес безкоштовного ремонту, ноутбук необхідно принести в роздрібний магазин Apple, або авторизований сервісний центр, або відправити поштою. Тобто, більшість українських користувачів MacBook і MacBook Pro зіткнуться з проблемами при спробі замінити клавіатуру.

Втім, у компанії уточнили, що готові виплатити компенсацію тим користувачам, які вже намагалися вирішити проблеми з клавіатурою власним коштом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-