Компанія Маска запустить підземний експрес в Чикаго

Компанія Маска запустить підземний експрес в Чикаго

Відео
Укрінформ
Мер Чикаго Рам Емануель обрав бурову компанію Ілона Маска для створення швидкісної транзитної лінії між центром міста та міжнародним аеропортом О'Хара.

Про це повідомляє The Verge

Поїздка має зайняти 12 хвилин. Зараз такий шлях триває 40 хвилин.

Проект буде повністю фінансуватися компанією, без залучення коштів платників податків. За договором Маск буде отримувати всі доходи від транзитних зборів і реклами. Джерела повідомляють, що весь проект повинен коштувати менше $1 мільярда.

Читайте також: Маск звільняє майже чотири тисячі працівників Tesla

Кожний транспортний засіб буде перевозити до 16 пасажирів, а також їх багаж, і буде відходити від О'Хара і від Блоку 37 в центрі Чикаго. The Boring Company планує стягувати відносно невисоку плату за проїзд. 

Як повідомлялося, мер Чикаго попросив зацікавлені компанії представити пропозиції з проектування швидкісного експреса між аеропортом і центром Чикаго ще 29 листопада 2017 року. Ілон Маск одразу заявив, що його Boring Company візьме участь в цьому конкурсі.

"Це буде петля, як Hyperloop, але без вакууму всередині труби. Не потрібно позбавлятися від тертя повітря для коротких маршрутів", - прокоментував Ілон Маск.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-