Facebook, Instagram та Snapchat: дослідники склали рейтинг соцмереж

Facebook, Instagram та Snapchat: дослідники склали рейтинг соцмереж

Опитування
Укрінформ
За даними досліджень Pew Research Center, які проводилися в квітні 2018 року, Facebook уже не є найпопулярнішою онлайн-платформою серед американських підлітків. Молодь набагато більше користуються YouTube, Instagram або Snapchat.

Про це повідомляє Pew Research Center.

За даними досліджень, у рейтингу популярності серед американських підлітків Facebook випередили оразу три конкурента: YouTube, яким користуються 85% опитаних, Instagram (72%) і Snapchat (69%).

Тоді як в 2015 році користувачами Facebook були 71% підлітків. У той час жодна інша платформа не користувалася великою популярністю.

Але все ж сьогодні 51% підлітків залишаються юзерами Facebook.

За три роки (2015-2018 рр.) смартфони стали майже повсюдним елементом життя молоді: 95% повідомляють, що у них є смартфон або доступ до нього, 45% - знаходяться в мережі майже постійно.

Читайте також: Google, Facebook, Microsoft: Макрон пообідав з очільниками цифрових гігантів

Опитування також показує, що серед підлітків немає чіткого уявлення про вплив соціальних медіа на їх життя. Меншість описують цей ефект як переважно позитивний (31%) або в основному негативний (24%), але найбільша частка (45%) говорить, що ефект не був ані позитивним, ані негативним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-