Криптовалюта TRON переходить на власну мережу MainNet - Amira Capital

Криптовалюта TRON переходить на власну мережу MainNet - Amira Capital

Укрінформ
Криптовалюта TRON (TRX) здійснює перехід на власну мережу MainNet.

Про це повідомив Укрінформу фінансовий експерт, співзасновник Іноваційного криптовалютного фонду Amira Capital Дмитро Буравель.

За його словами, інформація про перехід криптовалюти TRON на власну мережу викликала деяке пожвавлення на ринку блокчейн-технологій. Оскільки платформу Ethereum покине криптовалюта, що входить в десятку найбільш затребуваних, думки експертів розділилися: одні вважають, що у TRON з'являться нові перспективи, і ця криптовалюта може стати "вбивцею Ethereum", інші, зокрема біткойн-аналітик з Уолл-стріт Спенсер Богарт, радять інвесторам продавати TRON, оскільки не бачать майбутнього для цієї криптовалюти.

Як зазначив Буравель, "процес переходу криптовалюти на свій блокчейн не завжди зрозумілий інвесторам, тому частина з них спробує позбутися від Tron (TRX). Однак власна мережа MainNet значно розширить можливості масштабування, що вплине на зростання вартості даної валюти і з часом зміцнить її позиції на ринку. Що стосується платформи Ethereum, то чутки про її "передчасну смерть" сильно перебільшені".

Читайте також: Хакери вже вкрали криптовалюти на $1,2 мільярда

"Щодо майбутнього TRON (TRX), я вважаю, що ця криптовалюта недостатньо сильна з точки зору фундаментального аналізу, а значить, несе тільки спекулятивний потенціал для інвестицій", - сказав фінансовий експерт.

Криптовалюта TRON використовує децентралізований протокол на основі блокчейн. TRON спрямований на побудову всесвітньої розважальної системи поширення вільного медіа-контенту, завдяки технології розгалуженого сховища.

До сих пір TRON функціонував виключно як маркер ERC-20 в мережі Ethereum, і вартість TRX неухильно росло. Зараз вона зібрала близько $4 млн за допомогою ICO.

Фото: Bigstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-