У WhatsApp тепер можна скачувати всю особисту інформацію

У WhatsApp тепер можна скачувати всю особисту інформацію

Укрінформ
У WhatsApp додали функцію, що дозволяє завантажувати всю особисту інформацію в спеціальний файл.

Про це повідомляє internetua.

Згідно з новими правилами Європейського Союзу, в популярних сервісах для спілкування повинна з'явитися функція, що дозволяє завантажити всі особисті дані користувача. WhatsApp messenger вирішив в числі перших додати в свій сервіс таку опцію.

Зустріти нову функцію можна в бета-версії сервісу для Android, встановивши тестовий білд v2.18.128. Отримати до неї доступ вкрай просто. Для цього достатньо вступити в програму відкритого бета-тестування, або ж просто встановити APK-файл з інтернету.

Для всіх платформ та користувачів нова функція в WhatsApp з'явиться в першій половині травня. Завдяки нововведенню користувачі сервісу можуть скачувати всю особисту інформацію, у тому числі секретну. Мова йде про фотографії з особистого облікового запису, список контактів, профілі інших людей та інформацію щодо групових чатів, а також про багатьох інших даних, але не листування або файли з нього.

Читайте також: WhatsApp запроваджує вікові обмеження для користувачів

Завантажити всю особисту інформацію не можна просто так. Для цього потрібно подати спеціальну заявку. Зробити це можна безкоштовно і всього за пару натиснень. Потрібно перейти в налаштуваннях WhatsApp у спеціальний розділ під назвою «Request account info», після чого відправити спеціальний запит. Файл з особистими даними буде підготовлений вручну протягом 3 днів, після чого його можна буде завантажити протягом 30 днів на свій смартфон. Користуватися цією можливістю можна лише один раз в місяць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-