Українським маркетологам пропонують онлайн розрахунок вартості просування сайтів

Українським маркетологам пропонують онлайн розрахунок вартості просування сайтів

PR
Укрінформ
Харківська IT-компанія розробила онлайн-сервіс для фрілансерів, стартаперів, штатних маркетологів українських компаній і менеджерів по продажам веб-студій — SEO-калькулятор.

Основна спеціалізація «WEB-MACHINE» комплексний інтернет-маркетинг (зокрема проведення рекламних кампаній і просування сайтів в пошукових системах).

SEO-калькулятор онлайн — це сервіс з визначення розміру бюджету на онлайн просування, зокрема на такі інструменти інтернет-маркетингу, як SEO, просування в картах Google та партизанський маркетинг.

Математична модель калькулятора заснована на статистичних даних, які були отримані в процесі цінового моніторингу. У вибірку потрапили 112 українських діджитал-агентств. Також модель використовує дані про вартість рабочих годин таких фахівців, як маркетологи, PHP-програмісти, веб-дизайнери, фахівці з крауд-маркетингу, SEO-оптимізатори, копірайтери, а також витрат на посилальне просування. Важливо зауважити, що в моделі онлайн-калькулятора в якості основних методів ціноутворення враховувалися методи, орієнтовані на витрати.

Всі розрахунки виконуються на основі 17 вхідних параметрів, серед яких:

  • кількість передбачуваних пошукових запитів
  • кількість категорій сайту
  • географія просування
  • конкуренція
  • кількість мовних версій сайту
  • поточний рівень SEO оптимізації сайту
  • його швидкодія і інші фактори.

Результатом розрахунків є "веделка" цін на SEO просування — мінімальне, середньозважене по ринку України, а також максимально середньозважене значення.

Тобто знаючи певні стартові показники, можна легко визначити діапазон цін, на який можна орієнтуватися при формуванні плану маркетингу і медіаплану.

Для того, щоб скористатися SEO-калькулятором — онлайн сервісом щодо розрахунку вартості онлайн просування перейдіть за цим посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-