Ілон Маск опублікував відеоролик запуску ракети Falcon Heavy

Ілон Маск опублікував відеоролик запуску ракети Falcon Heavy

Відео
Укрінформ
Відомий інженер, підприємець, винахідник, керівник американської компанії SpaceX Ілон Маск опублікував емоційне відео запуску Falcon Heavy з реакціями глядачів та команди SpaceX.

Як повідомляє "24 канал", відео Ілон Маск опублікував на своїй сторінці у Twitter.

"Чому Falcon Heavy і Starman (манекен, який сидить за кермом автомобіля – ред.)? Життя не може бути просто рішенням однієї нудної проблеми за одною. У ній повинні бути речі, які надихають вас, завдяки яким ви радісно прокидаєтеся вранці і стаєте частиною людства. Ось чому ми це зробили. Ми зробили це для вас", – підписав відео Маск.

Читайте також: "Космічний інтернет": китайці хочуть конкурувати з Маском

У відеоролику представлені нові кадри, які ще не бачила публіка. На них зображена підготовка до запуску, реакція і радість глядачів, запуск ракети в космос. Крім того, в відео показаний момент аварії центрального прискорювача першого ступеня ракети-носія Falcon Heavy, який не зміг приземлитися на плавучу платформу, впав у води Атлантичного океану на швидкості більше 480 кілометрів на годину і розбився.

Як повідомлялося, запуск ракети Falcon Heavу, на борту якої знаходиться електрокар Tesla Roadster, відбувся 6 лютого за київським часом. Невдовзі, машину офіційно внесли у базу даних NASA Horizons як космічний корабель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-