Renault Trucks анонсував продаж електрофур

Renault Trucks анонсував продаж електрофур

Укрінформ
У 2019 році компанія Renault Trucks випустить на ринок лінійку електричних вантажівок.

Про це повідомила прес-служба автовиробника.

"Renault Trucks оголосила, що у 2019 році випустить на ринок лінійку електромобілів. В цій лінійці втілений десятирічний досвід, накопичений в ході випробувань електричних вантажівок у реальних умовах експлуатації клієнтами-партнерами компанії. Нові повністю електричні вантажівки призначені для використання у містах та приміських районах і виготовлятимуться на заводі Renault Trucks у Бленвіль-сюр-Орн в Нормандії (Франція)", - йдеться у повідомленні.

В компанії зазначають, що електромобілі є ключовою складовою стратегії Renault Trucks, спрямованої на розвиток сталого ("зеленого") міського транспорту.

"Використання автомобілів із нульовим рівнем викидів сприяє покращенню якості повітря, боротьбі із зміною клімату, а також зменшенню транспортних заторів (адже завдяки малій шумності, доставки можуть здійснюватись у вечірній та нічний час). Вже невдовзі електричні вантажівки стануть просто незамінними на маршрутах, що пролягають центрами міст", - пояснюють в компанії.

Читайте також: Tesla презентувала свою першу електровантажівку

Як зазначається, у розробках електричних вантажівок Renault Trucks спирається на науково-дослідні ресурси Volvo Group.

"Ефективність, досягнута завдяки такій масштабності діяльності компанії, дає Renault Trucks змогу вже у 2019 р. вивести на ринок лінійку рентабельних для її клієнтів вантажних автомобілів", - наголошують у компанії.

Спеціальна конвеєрна лінія для виробництва повністю електричних автомобілів зараз будується на заводі Renault Trucks у Бленвіль-сюр-Орн в Нормандії.

Фото: Renault

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-