Apple презентувала нову версію смарт-годинника

Apple презентувала нову версію смарт-годинника

Фото
Укрінформ
Американська компанія Apple у вівторок представила новітній смарт-годинник Apple Watch третього покоління.

Презентація відбулася під час традиційної вересневої прес-конференції, тепер уже в новому парку Apple, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Нові можливості на сцені представив директор з питань виробництва Джефф Уильямс.

Ззовні нова лінійка Apple Watch 3 особливо не відрізняється від попередніх моделей першого і другого покоління. Водночас, що відразу вихоплює око – забарвлене червоним кольором мультифункціональне колесо годинника.

Основна відмінність нового гаджету – можливість працювати в мережі без з'єднання з телефоном, тобто він матиме зв'язок у мобільній мережі. В годинник інтегровані електронні SIM-карти, завдяки чому працюватимуть як текстові повідомлення, так і соціальні мережі, електронні карти, сервіс онлайн Apple Music, а також програма-помічник Siri.

Apple презентував нову версію смарт-годинника

Новий процесор забезпечить швидкість роботи на 70% вищу, ніж попередня версія.

Читайте також: Apple презентує новий iPhone, інші гаджети та ПЗ

Водночас, у новій моделі смарт-годинника акцент буде зроблено на програми для здоров'я та фітнесу. Представлені, зокрема, нові можливості для тих, хто займається плаванням. Інженери також покращили програму, що відслідковує ритм серця.

Третя модель по габаритах дорівнює другій версії смарт-гаджету, хіба що буде товстішою лише на чверть міліметра. Годинник також отримав набор нових ремінців, що мають оцінити прихильники "яблучної" продукції.

Ціни на Apple Watch 3 стартуватимуть у США від $399. Замовлення прийматимуться вже 15 вересня, 22 вересня покупці зможуть отримувати їх у своє використання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-