Із Tesla йде голова відділу технологій зберігання енергії

Із Tesla йде голова відділу технологій зберігання енергії

Укрінформ
З Tesla пішов глава напрямки технологій зберігання енергії Курт Келті, зіграв ключову роль у будівництві «Гигафабрики».

Як повідомляє Bloomberg, один зі старожилів, керівник напрямку технологій зберігання енергії Tesla Курт Келті прийняв рішення залишити компанію, де він пропрацював останні 11 років, пише ITC.ua.

Конкретні причини звільнення Келти поки невідомі. У Tesla їх не назвали, зазначивши лише, що Курт Келті покинув компанію заради пошуку нових можливостей, сам Курт Келти від коментарів відмовився.

У профілі Келті на LinkedIn все ще зазначено, що в даний час він працює в Tesla на посаді керівника напряму технологій зберігання енергії. З цього можна зробити висновок, що він залишив компанію зовсім недавно. 

Читайте також: Tesla відзвітувала про рекордні збитки за квартал

До приходу в Tesla Курт Келті працював у Panasonic, якої в загальній складності віддав 14 років свого життя. Він зіграв ключову роль у створенні першої «гигафабрики» Tesla в Неваді. Як відомо, фабрика Gigafactory – спільне підприємство Tesla і Panasonic. А досвід роботи в останній допоміг Курту Келті вирішити багато питань у процесі. По суті, він виступав головним переговірником у цьому партнерстві.

Також повідомляється, що Келті регулярно укладав «багатомільярдні» угоди з компаніями-постачальниками, відповідав за контроль якості продукції та питання, пов'язані з переробкою відходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-