M.E.Doc заявив про відновлення роботи сайту

M.E.Doc заявив про відновлення роботи сайту

Укрінформ
Компанія-розробник бухгалтерського програмного забезпечення "M.E.Doc" заявила про усунення проблем з програмою та відновлення роботи сайту.

Про це повідомляється на сайті компанії. 

"M.E.Doc" відновив роботу сайту. Можна реєструвати податкові накладні та подавати звіти. Рекомендована версія до використання 10.01.188", - йдеться у повідомленні.

При цьому розробник гарантує, що оновлене програмне забезпечення не містить вірусів.

"Наразі ми рекомендуємо використовувати версію 10.01.188. В підтвердження того надаємо скриншоти висновку сканування дистрибутиву програми «M.E.Doc» версії 10.01.188", - зазначається на сайті компанії.

Читайте також: У ДФС роз'яснили, як подавати звітність після проблем із M.E.Doc

27 червня в Україні розпочалася масована кібератака, яка вразила велику кількість державних установ та приватних компаній. Згодом кібератака поширилася на інші країни у всьому світі.

Тепер українська компанія з податкового програмного забезпечення "M.E.Doc" знаходиться під слідством через звинувачення у появі глобальної кібератаки. Департамент кіберполіції Національної поліції заявив, що розробники "M.E.Doc" знали про проблеми з безпекою задовго до хакерської атаки, але заходів вжито не було.

Департамент кіберполіції наполегливо рекомендує всім користувачам на час проведення слідчих дій припинити використовувати програмне забезпечення “M.E.Doc” та відключити комп'ютери, на яких воно встановлено, від мережі. Також необхідно змінити свої паролі та електронні цифрові підписи у зв'язку з тим, що ці дані могли бути скомпрометовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-