Google посилює боротьбу з екстремізмом на YouTube

Google посилює боротьбу з екстремізмом на YouTube

Укрінформ
Американська корпорація Google посилює боротьбу з поширенням відеозаписів екстремістського змісту на приналежному їй інтернет-сервісі YouTube.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на заяву компанії.

«Незважаючи на те, що ми та інші компанії протягом багатьох років працюємо над тим, щоб розпізнавати і видаляти контент, який не відповідає нашій політиці, гірка правда полягає в тому, що ми, як індустрія, повинні визнати: попереду ще багато роботи», - повідомив головний юрисконсульт Google Кент Уокер.

Google планує розширити співпрацю з громадськими організаціями, які борються з поширенням екстремістських матеріалів в інтернеті. З їх допомогою компанія зможе виявити на YouTube контент, який призначається для вербування потенційних екстремістів. Також корпорація збирається зв'язуватися з особами, які зацікавилися подібними відео, та надсилати їм посилання на записи антиекстремістського змісту.

Раніше Facebook представив нові технології по боротьбі з тероризмом. Співробітники компанії повідомили, що тестують програмне забезпечення, яке буде виявляти в соціальних мережах вербувальників і екстремістів. Основна роль у процесі відводиться штучному інтелекту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-