Для чиновників Дніпропетровської облради закупили електромобілі

Для чиновників Дніпропетровської облради закупили електромобілі

Укрінформ
Дніпропетровська обласна рада стала першою в Україні, яка закупила для своєї роботи екологічні електрокари. Відтепер одразу 2 управління облради пересуватимуться на екомобілях Ford Focus.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.

«Дніпропетровська обласна рада проводить політику енергозбереження та екологічної безпеки. Один із наших стратегічних напрямків - популяризація екологічно чистого, прогресивного виду транспорту та розвиток відповідної інфраструктури. Протягом найближчого часу для таких електромобілів будуть встановлені три безкоштовні електрозаправки. Таким чином, ми підтримаємо світовий тренд – перехід до електричних авто - і посприяємо збільшенню загальної кількості екомобілів на дорогах. Це, в свою чергу, дозволить зменшити забруднення навколишнього середовища та заощадити кошти», - розповів  Пригунов.

За його словами, автівки для обласної ради куплені через прозорий міжнародний тендер, кожна з них коштує близько 17 тисяч доларів.

Голова Дніпропетровської облради переконаний, що своїм прикладом обласна рада надихне інші державні установи долучитися до сучасного тренду – використання економічного та екологічного транспорту.

Фото: Osoko.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-