У Києві відкрили «колиску» інновацій та IT-технологій

У Києві відкрили «колиску» інновацій та IT-технологій

Укрінформ
Віталій Кличко взяв участь у відкритті iHub у Києві та висловив переконання, що центр стане найбільшим інкубатором, де втілюватимуться найамбітніші інноваційні та технологічні стартапи.

Про це повідомляється на сайті мера столиці.

"Багато разів у закордонних відрядженнях, відвідуючи сучасні інноваційні центри у різних містах світу, я задавався питанням, чому такі ініціативи працюють в усьому світі, а в Україні досі ні. Два роки ми працювали над реалізацією цього проекту. І я дуже радий, що сьогодні ми відкриваємо сучасний центр інновацій та IT-технологій iHub у центрі нашої столиці. Я впевнений, що цей iHub буде найбільшим інкубатором в країні, де втілюватимуться найамбітніші інноваційні та технологічні стартапи", - зазначив Кличко.

Мер нагадав, що у вересні 2015-ого року місто підписало меморандум з Фундацією Seed Forum Norway  та Благодійним фондом Seed Forum Ukraine про співпрацю у створенні центру iHub. Місто виділило історичну споруду в центрі столиці, однак вона потребувала значних капіталовкладень у реконструкцію та ремонт. "І я вдячний усім, хто підтримав наш проект та інвестував у розвиток нашого міста, в розвиток нашої талановитої молоді, в розвиток майбутнього. Особливо хочу подякувати уряду Королівства Норвегія, який надав більшу частину коштів для запуску iHub Київ", - підкреслив міський голова.

Він зазначив, що  реконструйований будинок на Хрещатику, 10, де тепер працюватиме iHub, залишається у власності громади Києва.

iHub Київ розміщується на Хрещатику, 10. Це сучасний простір площею 1600 м2, де розташовані: 190 робочих місць, 7 конференц-кімнат для переговорів, 2 конференц-зали, 6 зон відпочинку, 11 окремих кімнат для команд, 4 зали для проведення тренінгів.

iHub забезпечує стартапи, IT-компанії, фрілансерів необхідною освітою та навичками, менторською підтримкою, допомогою у залученні інвестицій та якісною інфраструктурою.

Також iHub проводить різноманітні освітні заходи: тренінги, воркшопи, майстер-класи, зустрічі, змагання, хакатони та конференції з напрямків IT-технологій, бізнес-планування, маркетингових стратегій і т.д.

фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-