МОЗ коригує санітарні норми під 4G

МОЗ коригує санітарні норми під 4G

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я підписало наказ про внесення змін до Державних санітарних норм і правил захисту населення від впливу електромагнітних випромінювань, що дозволить мобільним операторам зменшити інвестиції в побудову сучасних мереж і скоротить кількість дозвільних документів при впровадженні 4G. 

Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань інформатизації та зв'язку Олександр Данченко на своїй сторінці у Facebook.

"Підписано та зареєстровано наказ Міністерства охорони здоров'я щодо внесення змін до Державних санітарних норм і правил захисту населення від впливу електромагнітних випромінювань. Норми електромагнітних випромінювань, затверджені ще 1996 року, були однією з перепон для впровадження 4G. Сьогодні ії подолано, це дозволить операторам зменшити інвестиції у побудову сучасних мереж та кількість дозвільних документів", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у квітні цього року заступник глави Адміністрації Президента України з питань проведення адміністративних, соціальних і економічних реформ Дмитро Шимків заявляв, що ухвалена урядом у лютому постанова щодо 4G досі не опублікована. За його словами, це гальмує впровадження в Україні цієї важливої технології, яка лише у 2017 році може принести у держбюджет 6 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-