Білоруси презентували березовий велосипед за $1000

Білоруси презентували березовий велосипед за $1000

Фото
Укрінформ
Білоруська компанія, яка виробляє двері, запропонувала покупцям незвичайні велосипеди, рама яких зроблена з берези або ясена.

Про це повідомляє "Популярная механика".

"Велосипед з берези варто 1890 білоруських рублів (приблизно $1000), а з ясена — 2290 білоруських рублів ($1210). Вартість велосипеда може бути і вище, з урахуванням кастомних модифікацій за бажанням клієнта", - зазначається в публікації.

За словами представників підприємства, кожен велосипед проводиться вручну, а тому "по-своєму унікальний, неповторний і цінується дорого".

Майстри з виробництва дерев'яних велосипедів впевнені в надійності своєї роботи, а тому пропонують 5-річну гарантію на дерев'яну раму. При цьому, партію із 10 одиниць виробник обіцяє виготовити всього за 30 днів. За словами виробників, «людей, втомлених від стрімкого розвитку техногенного середовища, дедалі більше приваблюватимуть природа і натуральні матеріали».

Дерев'яні велосипеди на території нинішньої Білорусі проводилися ще в першій половині XX століття. Наприклад, в музеї білоруського Полісся в Пінську (Брестська область) зберігається зразок велосипеда, повністю створений з дерева і датується 1933 роком.

Фото: popmech.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-