Українська армія отримала сучасну радіолокаційну станцію

Українська армія отримала сучасну радіолокаційну станцію

Укрінформ
Збройні сили України отримали сучасну радіолокаційну станцію (РЛС) 79К6, що розроблена дочірнім підприємством ДК "Укроборонпром".

Про це повідомляє прес-центр концерну.

"КП "Науково-виробничий комплекс "Іскра", що входить до складу ДК "Укроборонпром" виробив та передав до Збройних сил України сучасну радіолокаційну станцію 79К6. Продукція виготовлена в рамках виконання замовлення Міністерства оборони України", - йдеться у повідомленні.

Високоефективна РЛС 79К6 призначена для використання у протиповітряній обороні, для видачі даних про ціль на зенітно-ракетний комплекс, а також як інформаційна ланка з військово-повітряними цілями і підрозділами ППО щодо забезпечення безпеки польотів.

Це трикоординатна радіолокаційна станція кругового огляду, що призначена для роботи в умовах наявності перешкод природного та навмисного типу. РЛС побудована на базі цифрової фазованої решітки. Однією з ключових особливостей цієї РЛС є висока середня потужність випромінюваного сигналу, що досягається за рахунок застосування сучасного багатопроменевого клістронного передавача. Висока стабільність передавальної системи в поєднанні з високою частотою повторення зондувальних імпульсів дозволяють ефективно гасити пасивні перешкоди і виявляти цілі з малими радіальними швидкостями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-