У Twitter може з'явитися платна преміум-версія

У Twitter може з'явитися платна преміум-версія

Укрінформ
Компанія Twitter Inc. розглядає можливість створення преміум-версії інтерфейсу TweetDeck, за використання якої для своєї професійної діяльності з клієнтів братимуть абонентську плату. 

Про це повідомляє Reuters з посиланням на представників компанії.

«Ми регулярно проводимо дослідження серед користувачів, щоб зібрати відгуки про досвід використання Twitter для більш повного інформування та приймання інвестиційних рішень щодо продукту, і ми досліджуємо кілька способів зробити Tweetdeck ще ціннішим для різних фахівців", - заявила прес-секретар компанії Брілле Вільябланка.

Версія Tweetdeck може включати в себе більш потужні інструменти для роботи маркетологів, журналістів та інших фахівців, яким необхідно оперативно отримувати інформацію. 

Зазначається, що Тwitter не розглядає можливість стягування плати з усіх своїх користувачів.

Наразі у Twitter загалом налічується 319 мільйонів користувачів, які можуть використовувати соцмережу безкоштовно за рахунок того, що компанія заробляє на рекламі. Однак, на відміну від Facebook, Twitter Inc. не вдалося залучити достатню кількість реклами.

Агентство пише, що ситуацію серйозно не поліпшило навіть те, що Twitter використовують президент США Дональд Трамп і інші знаменитості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-