Кольоровий дисплей та

Кольоровий дисплей та "змійка": на презентації показали нову Nokia 3310

Фото
Укрінформ
Компанія HMD Global в неділю, 26 лютого, провела презентацію на виставці Mobile World Congress (MWC 2017) в Барселоні, де показала оновлену версію телефону Nokia 3310.

Про це повідомляє "Сноб".

"Нова Nokia 3310 отримала кольоровий дисплей, який більше, ніж в оригінальній моделі. Корпус телефону виконаний у різних кольорах, в тому числі в жовтому і червоному. Технічні характеристики оновленої Nokia 3310 поки невідомі. На новому телефоні встановлена гра "Змійка", - зазначається в публікації.

Також на виставці представили смартфони Nokia 5 і Nokia 3, які працюють на Android.

Оригінальний телефон Nokia 3310 вийшов у вересні 2000 року і став одним з найпопулярніших мобільників — за всю історію існування Nokia продала 126 мільйонів телефонів. Модель Nokia 3310 відрізняла тривала робота акумулятора і міцний корпус.

Компанія HMD Global зі штаб-квартирою у Фінляндії в травні 2016 року купила у Microsoft право на випуск телефонів під брендом Nokia протягом 10 років. У HMD Global називають себе «новим будинком Nokia». У грудні 2016 року HMD Global випустила дві моделі телефонів Nokia 150 і Nokia 150 Dual SIM, через місяць у Китаї почалися продажі смартфона Nokia 6.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-