Google запустив 3D-тур по Верховній Раді

Google запустив 3D-тур по Верховній Раді

Скрін
Укрінформ
Компанія Google створила віртуальний тур по Верховній Раді України, завдяки чому кожен бажаючий може відвідати парламент, не відходячи від свого комп'ютера або мобільного пристрою.

Про це повідомляє ITC.ua.

“Сьогодні Верховна Рада України приєднується до клубу відкритих парламентів світу і запрошує у віртуальний 3D-тур разом з технологією Street View) на картах Google. Тепер кожен бажаючий, так само як і в ізраїльському Кнесеті або Конгресі США, зможе здійснити віртуальну подорож в центральному залі, і в кулуарах Верховної Ради, відчути дух і настрій роботи українського парламенту. Така політика відкритості стала результатом співпраці з компанією Google", — зазначив спікер Верховної Ради України Андрій Парубій.

Йдеться про стандартний 3D-тур без елементів доповненої реальності. Гості зможуть прогулятися головною залою Верховної Ради, де проходять засідання нардепів, і вибрати точку огляду — подивитися на зал з трибуни або ж детально розглянути місце роботи депутата. Під час віртуальної екскурсії у користувачів буде можливість побачити «Прапор Незалежності» — великий (8х4 метра) прапор, який депутати першого скликання Верховної Ради внесли до зали 24 серпня 1991 року.

Крім прапора, у кулуарах можна буде ознайомитися з експозицією "артефактів Незалежності" — різноманітних експонатів, пов'язаних з боротьбою України за незалежність: прапори, чернетка Акта проголошення незалежності, Перший універсал і багато іншого.

Зазначимо, для того, щоб здійснити віртуальний тур по Верховній Раді України, потрібно зайти на карти Google в режимі перегляду вулиць і вибрати будівля Верховної Ради України в Києві.

Скріни: ITC.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-