Samsung вкладе $128 мільйонів у підвищення безпеки акумуляторів

Samsung вкладе $128 мільйонів у підвищення безпеки акумуляторів

Укрінформ
Компанія Samsung SDI, що спеціалізується на випуску акумуляторних батарей, відкрила свої плани з підвищення безпеки акумуляторних батарей.

Про це повідомляє ITC.ua.

"Samsung SDI планує вкласти 150 млн південнокорейських вон (близько $128 млн) у розширення інфраструктури з метою підвищення надійності і безпеки акумуляторних батарей. Крім того, компанія вже зробила перші кроки в цьому напрямку. Зокрема, на заводі компанії в Чхонан була виділена обладнана відповідним чином спеціальна кімната для надзвичайних ситуацій", - зазначається в публікації.

Також створена спеціальна робоча група, яка буде займатися виключно питаннями безпеки батарей. Ця група була сформована одразу після запуску кампанії з відкликання Galaxy Note7 у вересні минулого року. До неї увійшли приблизно 100 спеціалістів з трьох різних підрозділів: розробки, виробництва і контролю якості.

Додаткові заходи охопили всі етапи, які проходить продукція компанії, починаючи від розробки (конструктивні рішення для запобігання стиснення електролітів) і до виробництва (перевірки рентгенівськими променями для відсіювання дефектних примірників). Крім того, кількість відбираються для процедури перевірки якості зразків було збільшено в 1000 разів.

За словами Samsung SDI, кількість замовлень на батареї від сторонніх виробників смартфонів за останній час зросла і досягла рівня як до початку відкликання Note7. Крім того, майбутні смартфони Samsung, найімовірніше, також будуть використовувати батареї власного виробництва.

Це відбулося незабаром після публікації офіційного заяви Samsung Electronics з наочним поясненням причин загоряння телефонів Galaxy Note7.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-