Hyundai показав безпілотну автівку, яку можна інтегрувати в дім

Hyundai показав безпілотну автівку, яку можна інтегрувати в дім

Відео
Укрінформ
На виставці побутової електроніки CES-2017 в Лас-Вегасі (США) компанія Hyundai показала прототип безпілотного автомобіля, який є частиною житлового простору.

Про це повідомляє "Популярна механіка".

"Щоб у світлому безпілотному майбутньому нам не доводилося витрачати надто багато сил на переміщення в просторі, корейці вигадали систему Mobility Vision. Ідея досить цікава: інтер'єр автомобіля є частиною житлової площі будинку, а його мультимедійний комплекс і клімат-контроль заодно використовуються в якості домашнього", - зазначається в публікації.

Для такого безпілотника потрібен відповідний «розумний» будинок, який є частиною концепту Mobility Vision. Замість гаража автомобіль паркується на певне місце в будинку таким чином, що всередині виявляється лише інтер'єр. Після підключення до дому транспортний засіб може забезпечувати житло електроенергією.

Крім того, автомобіль служить кондиціонером і мультимедійною системою для дому. Зручно розташувавшись у салоні, можна дивитися телевізор або слухати музику. А якщо треба буде кудись поїхати, досить задати беспилотнику пункт призначення за допомогою смартфона і ви поїдете туди, не встаючи з дивана і не перестаючи дивитися улюблену передачу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-