Ex.ua відновив роботу на новому домені

Ex.ua відновив роботу на новому домені

Укрінформ
Відомий файлообмінник Ex.ua повідомив про відновлення роботи на новому домені.

Про це повідомляється на стартовій сторінці ресурсу.

"Повідомляємо, що сервіс  ЕХ-файли перезапущений на домені FEX.NET (File EXchange Network). Він реалізований на принципово новій технологічній платформі, що забезпечить додаткову зручність у використанні", - йдеться у повідомленні.  

На сайті зазначається, що рішення порталу про зупинення діяльності викликало бурхливу реакцію в користувачів: "На портал надійшла велика кількість запитів, де тепер можна зберігати файли. За час існування сервіс ЕХ-файли став персональним накопичувальним диском для багатьох громадян України".

На новому сервісі передбачено такі можливості для користувачів: анонімний обмін файлами будь-якого розміру та формату, автоматичне конвертування файлів для перегляду та програвання, система оповіщення користувача про час використання зберігання файлів, пошта @fex.net

Строк зберігання об'єкту з файлами становитиме 7 днів з моменту створення ключа. Також усі власники поштових скриньок EX.UA отримають додаткове розширення на домені FEX.NET з тим же логіном та паролем.

Також зазначається, що послуги будуть платними: для перших 100 000 українських користувачів очікувана ціна зберігання інформації становитиме  1$ за 1ТБ на місяць.

Як повідомлялося, 16 листопада ex.ua повідомив про намір зупинити роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-