Rolls-Royce показав дизайн позашляховика Cullinan

Rolls-Royce показав дизайн позашляховика Cullinan

Фото
Укрінформ
Британська компанія Rolls-Royce вперше опублікувала знімки перспективного позашляховика Cullinan, прем'єра якого відбудеться в 2018 році.

Про це повідомляє "Популярна механіка".

"Rolls-Royce закінчили дизайн позашляховика і поділилися парою фотографій. Обійшлося без сюрпризів: навіть у камуфляжному розфарбуванні на знімках безпомилково вгадується "Роллс-Ройс". Cullinan отримав фірмову решітку радіатора, фари і дзеркала в дусі нинішніх моделей марки і, звичайно ж, характерні задні двері, які традиційно відкриваються проти ходу. У передньому бампері сховані два радіатори інтеркулерів і датчик активного круїз-контролю", - зазначається в публікації.

Повнопривідний автомобіль під кодовою назвою RR31 буде побудований на алюмінієвій платформі і отримає алюмінієвий кузов. Під капотом виявиться 6,75-літровий бензиновий V12 з битурбонаддувом, а пізніше може з'явитися і гібридна версія.

Ходовий прототип повнопривідного "Роллс-Ройса" був показаний ще минулого року, але тоді це був досить химерний прототип, який представляє собою вкорочений в області задніх дверей седан Phantom з величезним антикрилом на кришці багажника. На ньому британські інженери випробували систему повного приводу, а тепер майбутній позашляховик проходить серію випробувань за Полярним колом. Наступного року на Cullinan чекають пустелі Близького Сходу.

Назва "Куллінан", до речі, запозичена у найбільшого у світі алмазу вагою 3106,75 карата. Прем'єра позашляховика відбудеться в 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-