Гройсман каже, що уряд потребує «технологічних рішень» Microsoft

Гройсман каже, що уряд потребує «технологічних рішень» Microsoft

Укрінформ
Український уряд готовий поглиблювати співпрацю з компанією Microsoft, зокрема йдеться про використання сучасних технологій у процесі впровадження реформ.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час зустрічі з президентом Microsoft по Центральній і Східній Європі Дональдом Грентхемом, повідомляє Урядовий портал.

"Ми потребуємо технологічних рішень і вашої підтримки у впровадженні різних програм. Україна цього потребує сьогодні: і впровадження повноцінного електронного урядування, і інших систем для нас є дуже важливими. Ми хочемо бути ефективними. Для цього нам потрібно активізувати усі сервіси, які ми надаємо, зробити їх доступними, зрозумілими, зручними, а також управління тими процесами, які є у нашому секторі", - зазначив глава уряду.

За його словами, Україна активно реформується, тому дуже важливо, щоб рішення, які запроваджуються, були сучасними і повністю відповідали нашим потребам.

Сторони також обговорили можливості співпраці у напрямках електронного урядування, сферах боротьби з корупцією, податкової системи та митної служби, а також охорони здоров'я.

За результатами розмови Прем’єр-міністр доручив голові Державного агентства з питань електронного урядування України Олександру Риженку спільно з представниками компанії сформувати план дій взаємодії, що буде розглянутий на засіданні уряду.

У свою чергу президент Microsoft по Центральній і Східній Європі Дональд Грентхем відзначив досягнутий урядом прогрес у проведенні реформ.

"З точки Microsoft ми бачимо успіх України у сфері економічних реформ, коли технологія знаходиться у самому її серці", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-