Samsung патентує голографічний телевізор

Samsung патентує голографічний телевізор

Укрінформ
Компанія Samsung повідомила про подачу заявки на черговий патент, що стосується розробки голографічного телевізора.

Заявка на цей патент, подана компанією Samsung, була опублікована Відомством з патентів і товарних знаків США на початку місяця, повідомляє mediasat.info.

"В заявці компанія Samsung детально і у всіх подробицях розписує деякі проблеми, характерні для стандартних 3D телевізорів, пояснюючи, що у багатьох з них використовується метод, названий бінокулярний паралаксом, який ускладнює збільшення кількості точок перегляду. Також цей метод приносить користувачеві почуття втоми через різницю між глибиною сприйняття картинки мозком і фокусом очей. Потім наводиться обґрунтування необхідності поступового переходу до використання голографічних дисплеїв, які використовують метод повного паралакса, що дає глибину сприйняття, відповідну фокусу очей", - вказується в повідомленні.

Як наголошується, в патенті описано всі деталі, що пояснюють, які саме компоненти можуть бути необхідними для забезпечення роботи такого голографічного телевізора. Апарат може включати в себе навіть блок відстеження погляду глядача, який стежить за станом зіниць. В цілому, телевізор забезпечить можливість перегляду 3D відео без необхідності використання очок, із застосуванням голографічних технологій, завдяки яким і з'являється картинка, що дає ефект занурення.

Компанія Samsung подала у Відомство з патентів і товарних знаків США заявку на отримання даного патенту ще в січні поточного року, але лише зараз ця заявка була опублікована.

Фото: Pinterest

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-