В Мережу просочився патент гнучкого смартфона від Samsung

В Мережу просочився патент гнучкого смартфона від Samsung

Фото
Укрінформ
У Мережі з'явилися зображення гнучкого смартфона Samsung, відомого під назвою Project Valley, реліз якого очікується на початку 2017 року.

Про це повідомляє ITC.ua.

"Нещодавно заповнена компанією Samsung патентна заявка демонструє, як може виглядати смартфон із гнучким дисплеєм. На відміну від попередніх зображень, ця версія виглядає простішою і придатною до виробництва. Петля в середній частині корпусу нагадує механізм, який раніше використовувався в Microsoft Surface Book", - вказується в повідомленні.

Як зазначається, зображений в патентній заявці пристрій може складатися навпіл, тим самим займаючи менше місця в кишені, але при цьому збільшується товщина. У разі необхідності смартфон можна розкрити для отримання доступу до екрану. У патенті також описаний механізм кріплення двох частин корпусу і зображена кнопка, натискання на яку приводить до автоматичного розкриття половинок корпусу смартфона.

За прогнозами аналітиків, Samsung зможе випускати до 10 млн 7-дюймових гнучких OLED панелей в місяць до кінця наступного року. Це досить великий обсяг випуску, враховуючи, що гнучкі смартфони будуть нішевим продуктом.

Нагадаємо, за чутками, Apple може використовувати гнучкий OLED дисплей для більшої моделі iPhone 8 Plus.

Як повідомлялося раніше, в якості найбільш ймовірного місця презентації називалася виставка MWC 2017. Однак нові дані свідчать, що презентація цього пристрою відбудеться в другій половині року. За останніми даними, смартфон може дебютувати під назвою Samsung Galaxy X.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-