iPhone 8 може отримати екран-розгортайку - ЗМІ

iPhone 8 може отримати екран-розгортайку - ЗМІ

Укрінформ
Цілком можливо, що новий смартфон від Apple – iPhone 8 зможе розгортатися, маючи при цьому суцільний екран.

Про це пише у середу американське видання Newsweek, коментуючи останній патент, який зареєструвала "яблучна компанія".

"Опублікований Офісом патентів і торговельних марок США у понеділок, 1 листопада, останній патент компанії Apple описує концепцію складного iPhone, у якому застосовані вуглецеві нанотрубки, щоб смартфон можна було повністю скласти навпіл", - зазначається в публікації.

При цьому зауважується, що цим екраном може бути обладнаний новий iPhone 8, наступник "сімки", яку презентували у вересні цього року.

Apple вивчає концепцію складних і гнучких смартфонів з 2013 року. У цьому зв'язку нагадується патент минулого року на гнучкий електронний пристрій з гнучкими платами, батареями та дисплеєм.

Тим часом наголошується, що Apple - не єдиний виробник смартфонів, який розробляє подібний концепт. Зокрема, головний конкурент "яблучної компанії" корейський виробник Samsung подав десятки патентів, пов'язаних з такою технологією.

Чи знайдуть такі технології шлях до реального втілення, досі невідомо, але постійний інтерес до таких концептів передбачає, що компанії серйозно ставляться до цього, принаймні намагаються реалізувати їх у реальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-