Tesla представила

Tesla представила "сонячні дахи" подвоєної потужності

Фото, відео
Укрінформ
Корпорація Tesla Motors представила панелі сонячних батарей, інтегровані у дахи будинків, а також нову модель енергонакопичувачів PowerWall 2.0.

Про це повідомляє ВВС

"Це свого роду інтегроване майбутнє. Електромобіль, PowerWall і панель сонячної батареї у вигляді даху. Ключ до успіху полягає в тому, щоб вони були красивими, доступними і бездоганно інтегрованими", - наголосив глава Tesla Motors Ілон Маск, додавши, що перші дахи-батареї будуть встановлені вже наступного року.

Як зазначається, від інших батарей нові панелі відрізняються зовнішнім виглядом: вони не схожі на звичні сонячні батареї і мають встановлюватися на всю поверхню даху. За словами розробників, йдеться про початок виробництва дахів, вся поверхня яких буде суцільною сонячною батареєю, а не набором сонячних модулів. Для даху представлені чотири види покриття: скляна і шиферна плитка, черепиця і текстуроване скло.

Потужність нового енергонакопичувача PowerWall 2.0 була подвоєна до 14 кВт, до того ж він став меншим за попередників. Вартість нового PowerWall - 5,5 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-