Вибухонебезпечний Note7

Вибухонебезпечний Note7 "гальмує" розробку Galaxy S8

Укрінформ
Пару тижнів тому компанія Samsung заявила, що вона проводить ретельне вивчення причин, які призводять до загоряння смартфонів Samsung Galaxy Note7, пообіцявши оприлюднити результати розслідування трохи пізніше.

В статті The Wall Street Journal йдеться про те, що південнокорейська компанія поки так і не ідентифікувала точну причину виникнення проблем, пише bin.ua.

"Ми можемо визнати, що озвучена спочатку причина загоряння не є правильною, - заявив прес-аташе компанії. - Ми продовжуємо шукати правильну відповідь, нашим основним пріоритетом залишається безпека наших користувачів та всіх Galaxy Note7, які залишилися на ринку", - зазначає видання.

Відклична компанія не тільки вдарила по репутації Samsung і погіршила матеріальне становище компанії. Джерела повідомляють, що до розслідування ситуації з Galaxy Note7 були залучені навіть розробники нового смартфона Galaxy S8. У результаті анонс смартфона відбудеться, як мінімум, на два тижні пізніше, ніж було заплановано спочатку.

Чи відбудеться анонс Galaxy S8 на Mobile World Congress в останніх числах лютого, або в перших числах березня наступного року, покаже час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-