Google розповів про пріоритети в роботі пошуковика на 2017 рік

Google розповів про пріоритети в роботі пошуковика на 2017 рік

Укрінформ
Пріоритетними областями для Google будуть: машинне навчання, прискорені сторінки для мобільних пристроїв і структуровані дані.

«Я думаю, ви здогадуєтеся, що ми збираємося посилити фокус на машинному навчанні в пошуку. Однак воно не буде використовуватися в основному алгоритмі. Це один момент. Ще один момент - просування AMP у всіх областях. У наступному році ви побачите ще більше запусків, пов'язаних з цим проектом. Також буде розширюватися підтримка структурованих даних», - розповів Спеціаліст відділу якості пошуку Google Гері Ілш  виданню Search Engine Land, повідомляє Media sapiens.

Нещодавно Google провела зміни у своєму основному алгоритмі. До нього додали алгоритм Penguin («Пінгвін»), запущений у 2012 році. Penguin понижує у пошуковій видачі ті сайти, які порушують правила Webmaster Guidelines компанії. Проте тепер цей алгоритм буде оновлювати ранжування сайтів не періодично, як це було раніше, а в режимі реального часу.  Таким чином, у сайтів є шанси швидше піднятися у пошуковій видачі, якщо вони усунули порушення правил Google Webmaster Guidelines. 

Також Google запровадила функцію фактчекінгу в Google News. Вкладка «fact check» (перевірка фактів)  з'явиться в розширеному перегляді новин на веб-сайті Google News і в мобільних додатках,  поряд з вже існуючими вкладками «opinion» (думка) і «highly cited»  (часто цитована новина). В даний час функція фактчекінгу доступна для користувачів в США і Великобританії. Google використовуватиме алгоритм аби визначити, чи до даної новини фактчекінг є релевантним та виділятиме ті джерела, які «відповідають загальноприйнятим критеріям для перевірки фактів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-