Зброя та безпека: у Києві презентували новий український дрон ANSER

Зброя та безпека: у Києві презентували новий український дрон ANSER

Укрінформ
ДП "СпецТехноЕкспорт", презентував на міжнародній виставці "Зброя та безпека 2016" у Києві свій новий безпілотник "ANSER".

Про це йдеться на сайті "Укроборонпрому".

"Основні відмінні риси даного безпілотного авіаційного комплексу – це можливість перебувати у повітрі від 6 до 12 годин, здатність нести на собі корисне навантаження до 5 кг та використання повністю зашифрованих цифрових каналів передачі даних. При цьому вага самого літального апарату – 23 кг", - зазначається в повідомленні.

Старт проводиться з катапульти, а посадка – парашутна. Тому для використання даного комплексу не потрібні стаціонарні злітно-посадочні смуги або площадки.

"ANSER" доцільно та ефективно використовувати для моніторингу великих територій, берегових ліній, позицій та переміщення противника у глибокому тилу. Детально дослідити територію дозволяє використання оптики з 32х зумом.

"На даний момент проводяться відомчі випробування даного комплексу в різних його модифікаціях, в тому числі і з бойовим корисним навантаженням. Розробником безпілотного комплексу є приватне підприємство "Спайтек", - повідомили у прес-службі концерну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-