Samsung відновила продаж Galaxy Note 7, що вибухали

Samsung відновила продаж Galaxy Note 7, що вибухали

Укрінформ
Компанія Samsung відновила продаж телефонів Galaxy Note 7, раніше відкликаних через виробничий дефект, внаслідок якого пристрої вибухали і спалахували.

Про це повідомляє ВВС.

«Компанія Samsung відновила продаж своїх флагманських смартфонів Galaxy Note 7 у Південній Кореї через місяць після того, як вони були припинені через випадків вибуху смартфонів», - йдеться у повідомленні.

За словами представників компанії, вибухи були викликані неполадками з акумуляторами пристроїв. Всього було виявлено 30 смартфонів з несправними акумуляторами, і компанія заявила про відкликання 2,5 мільйонів вже проданих пристроїв. Разом з тим, користувачі, які вже обміняли смартфони на нові, скаржаться, що Galaxy Note 7 нагріваються під час розмови, а заряд батареї закінчується занадто швидко.

Нагадаємо, телефони Galaxy Note 7, флагманська модель Samsung, спочатку надійшли в продаж 19 серпня. На початку вересня вони були відкликані. Через дефект акумулятора пристрою вибухали при заряджанні. Приблизно за два тижні після старту продажів стало відомо про декілька десятків таких випадків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-