Apple Watch Series 2: акцент на здорове життя

Apple Watch Series 2: акцент на здорове життя

Укрінформ
Оновлена лінійка розумних годинників Apple Watch Series 2, яка була офіційно представлена в Сан-Франциско в середу, має акцент на активний образ життя користувачів та підтримання здоров'я в потрібному тонусі.

Про це зазначив під час презентації операційний директор компанії Apple Джефф Уільямс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми дуже тішимося реакцією на Apple Watch (попередню модель годинників – ред.), і як вона змінила життя людей. Ми є прихильниками фітнесу і здоров'я, тому гадаємо, наші клієнти полюблять нові можливості Apple Watch Series 2", - зауважив Уільямс.

Він поінформував, що новинка має потужний двохядерний процесор, водостійкість 50 метрів та вбудований GPS.

"Apple Watch Series 2 упакований начинкою, яка допоможе нашим користувачам жити здоровим життям", - підкреслив представник компанії.

Друга серія смарт-годинників від Apple здатна демонструвати зображення зі швидкістю 60 кадрів на секунду. Для позиціювання на місцевості разом з GPS використовуватиметься вбудований WiFi, що обіцяє встановлювати точні координати та маршрут, наприклад під час бігу.

Крім того, вона обладнана механізмом, що виштовхує воду за допомогою звуку з динаміку. Завдяки цьому девайс можна використовувати під час плавання. Спільно з компанією Nike розроблена окрема модель для спортсменів, яка зовні відрізняється перфорованим ремінцем та яскравими кольорами.

Годинники обладнуватимуться новою операційною системою WatchOS 3, яка обіцяє набагато полегшений доступ до програм та більш привабливу графіку. До лінійки металевих корпусів дається також керамічний – білого кольору, стійкий до подряпин.

Apple Watch нового покоління традиційно матимуть два розміри – 38 мм та 42 мм. Вони будуть доступними у різних кольорових гамах. Годинники з металевими корпусами випускатимуться у чотирьох кольорах – золотому, рожевому золотому, срібному та сірому (space gray – для алюмінієвого та space black – для залізного корпусу). До того ж, пропонуватиметься широкий вибір ремінців, у тому числі, оновлена колекція від Hermes.

Ціни у США на нові годинники другого покоління стартуватимуть від $369, керамічні коштуватимуть від $1249. Початок продажів стартує 16 вересня у 25-ти країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-