Цукерберг втратив супутник через вибух Falkon9

Цукерберг втратив супутник через вибух Falkon9

Укрінформ
Засновник Фейсбука Марк Цукерберг висловив розчарування у зв’язку з вибухом ракети SpaceX Falkon9, що призвело до втрати саттеліта Фейсбука, котрий ракета мала вивести на орбіту.

Про це Цукерберг пише у Фейсбуці. 

"Тут, в Африці, я глибоко розчарований, дізнавшись, що невдалий запуск SpaceX знищив наш супутник, який забезпечив би можливість підключення так багато підприємців і всіх інших по всьому континенту", - зазначає він.

Проте, як наголосив Цукерберг, на щастя, Фейсбук розробив інші технології зв’язку, такі, як Aquila, що дозволять компенсувати втрачений супутник.

"Ми, як і раніше, є прихильниками місії підключення всіх, і ми будемо продовжувати працювати, поки не виведемо цей супутник", - резюмував він.

Нагадаємо, сьогодні у Флориді на мисі Канавернал під час тестового запуску на стартовому майданчику вибухнула ракета Falkon9, побудована корпорацією SpaceX, котра мала вивести на навколоземну орбіту супутник, створений компанією Фейсбук. Саттеліт повинен був забезпечити доступ до інтернету у найвіддаленіших куточках планети. 

Фото: ФБ/Zuckerberg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-