Китайці створили компактний дрон з технологією розпізнавання осіб

Китайці створили компактний дрон з технологією розпізнавання осіб

Відео
Укрінформ
Китайська компанія Zero Zero Robotics представила портативну літаючу камеру Hover, яка здатна самостійно відстежувати об'єкт зйомки, орієнтуючись на обличчя і тіло людини.

Про це повідомляє IEEE Spectrum.

Дрон, що отримав назву Hover, являє собою квадрокоптер, основне завдання якого полягає в автоматичному відстеженні заданого об'єкта та його зйомці. Рама безпілотника захищає ротори від пошкоджень і складається навпіл, що дозволяє класти його в компактний чохол і брати з собою в подорож.

Штатна камера безпілотника оснащена системою стабілізації і може знімати фотографії з дозволом 13 Мп і відео у форматі 4K. При цьому дрон, що відрізняється підвищеною стійкістю в польоті, може знімати панорами, зависаючи на місці і обертаючись навколо своєї осі. Управляти Hover можна за допомогою смартфона.

В даний час розробники дрона тестують близько тисячі передсерійних зразків, а почати прийом попередніх замовлень на безпілотник планується влітку цього року. Точну ціну безпілотника в компанії не називають, але відзначають, що вона навряд чи буде перевищувати 600 доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-