3D-друкований робот WireBeings керується голосом і може виходити в Мережу

3D-друкований робот WireBeings керується голосом і може виходити в Мережу

Відео
Укрінформ
Робот WireBeings створений з використанням 3D-друку, контролерів Arduino і відкритого програмного забезпечення.

Про це повідомляється на сайті WireBeings.

Робот обійдеться приблизно в $ 35 за електронну начинку (не рахуючи смартфона) і, може бути, $ 15 буде коштувати нитка для 3D-принтера, якому доведеться попрацювати приблизно 35 годин. З функціональної точки зору робот, який активується за допомогою голосових команд має бездротовий вихід в інтернет, а також може виступати в якості смарт-будильника, домашньої метеостанції, і здатний уникати перешкоди при переміщенні.

Але з урахуванням можливості розширення і відкритого вихідного коду цей робот може найкращим чином задовольнити ваші потреби. Система управління робота може включати різні модулі Arduino і до трьох макетних плат.

Всі файли для друку розміщені у вільному доступі на файлообмінному сайті Thingiverse. Після їх завантаження всі частини робота без проблем роздруковуються на таких 3D-принтерах, як Replicator 2 з використанням пластику типу ABS або PLA. Також є спеціальні файли 123D, які дозволяють змінювати дизайн робота або інших деталей.

Деякі зацікавлені люди відзначають, що батареї живлення на 9 вольт може не вистачити для реалізації різноманітних функцій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-