Електромобіль Synchronous українського виробництва представили в Монако

Електромобіль Synchronous українського виробництва представили в Монако

Укрінформ
На міжнародному форумі-конференції у Монако, присвяченому відновлюваній енергії та екологічним видам транспорту, був показаний український прототип електромобіля Synchronous.

Про це повідомляє Slavpeople.

Більшу частину автомобіля Synchronous займає тоноване скло, тоді як повністю вся поверхня даху покрита сонячними батареями.

Автомобіль розрахований на перевезення шести пасажирів. Його розміри становлять 2,1х2,2х4,5 м. Привід в автомобіля передній, а в якості електродвигуна вказується асинхронний мотор «Слов'янка». Точну ємність блоку акумуляторних батарей не зазначено, що не дивно, якщо згадати що мова йде про концепт. Зате вказаний передбачуваний запас ходу на одній зарядці - 130-160 км.

Основними матеріалами для виготовлення каркаса вказані композити. Згадується також система кондиціонування повітря, застосування світлодіодів в світлодіодні фари і 9-дюймові екрани інформаційно-розважальної системи.

Прототип електромобіля Synchronous візьме участь у марафоні на дистанції в 3 тис. км, який невдовзі буде проходити і територіально охопить 10 країн. Марафон стартує 22 травня, відправною точкою для марафону стане Львів.

Організатори електромобільного Марафону впевнені, що в найближчому майбутньому з'явиться можливість серійного виробництва Synchronous.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-