Розробники представили костюм віртуального геймера

Розробники представили костюм віртуального геймера

Укрінформ
Студенти-інженери з Рочестерського університету США представили проект костюма для віртуального геймера, що дозволяє повністю зануритися в VR-середу. Костюм сумісний з Microsoft Kinect, Oculus Rift і HTC Vive.

Про це повідомляє Live Science.

Розроблений інженерами костюм зовні виглядає, як легкий бронежилет. Кожен його відсік забезпечений невеликим вібруючим мотором, а рукава оснащені акселерометром. Режим вібрації забезпечує власникові костюма, за словами розробників, повний спектр реалістичних відчуттів в VR-середовищі.

«Головною проблемою зараз є те, що віртуальне середовище допоки не співвідносилося з реальним пересуванням людини. Датчики, які відстежують рух дозволять реально встати зі стільця і ​​прогулятися», - пояснив один з розробників костюма Люциан Коупленд.

Разом зі своїми колегами Морганом Сінко і Джорданом Бруксом він забезпечив сумісність розробки з різними технологіями. Костюм з допомогою кабелю через ПК можна буде підключити до Oculus Rift або шолому віртуальної реальності «Vive», який розробили HTC спільно з Valve. Поточна версія костюма також підключається до Microsoft Kinect.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-