Огляд смартфона Lenovo A7000

Огляд смартфона Lenovo A7000

Укрінформ
Смартфон Lenovo A7000 — найпродуктивніша модель серії А з потужною начинкою, містким акумулятором і яскравим 5,5-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1280x720. 

Бюджетний фаблет обладнано якісним динаміком і фірмовим покращувачем звучання Dolby Atmos.

Зовнішній вигляд

Елегантний Lenovo A7000 відрізняється від масивних фаблетів тонким і легким корпусом, який зручно лежить у руці. Корпус пристрою виконано з міцного пластику з перламутровим відблиском. Передня поверхня покрита загартованим склом зі спеціальним покриттям.

Бічні грані можна захистити прозорим фірмовим бампером, що входить у комплект. Під екраном розташовані три апаратні кнопки, на верхньому торці корпусу — гніздо micro-USB і аудіогніздо, на правому бічному торці — кнопки управління гучністю і увімкнення/блокування, на нижньому — мікрофон.

Можливості

Технологія Dolby Atmos — встановлений додаток для надання звуку «кінотеатральної» об'ємності (з усіх боків і навіть зверху). Динамічний смарт-еквалайзер налаштовується автоматично при виборі типу контенту (фільми, ігри, аудіокниги та ін.) і режиму (виділення певних частот). Потенціал технології розкривається при перегляді відеоконтенту і прослуховуванні музики в режимі «віртуалізації» (у навушниках).

Дві камери. Основна камера зі світлодіодним спалахом і роздільною здатністю 8 Мп виконує своє завдання при хорошому освітленні. Фронтальна камера з роздільною здатністю 5 Мп дозволяє знімати селфі без встановлення таймера — для створення кадру досить помахати рукою перед екраном.

Автономна робота. Місткий акумулятор (2900 мАч) сідає в режимі очікування через 11 днів. У режимі безперервного перегляду медіаконтенту заряду вистачає на 8–10 годин. У режимі розмови смартфон пропрацює без підзарядки 1,5-2 дні.

Комунікації. Смартфон підтримує стільникові мережі другого, третього і четвертого покоління, у тому числі LTE Cat 4. Модель має два SIM-слоти, модулі Bluetooth 4.0 і Wi-Fi.

Пам'ять. Значний обсяг вбудованої пам'яті (8 ГБ) зайнято встановленими програмами і ОС Android 5.0 з оболонкою Vibe UI. Для музики, фото та сторонніх додатків краще використовувати MicroSD.

Продуктивність. Хорошу швидкість роботи додатків і ігор забезпечують процесор MediaTek MT6752M (8 ядер, 1,5 ГГц) і оперативка на 2 ГБ.

Щоб дізнатися більше про моделі A7000, завітайте до інтернет-магазину «Фокстрот», в якому представлений широкий асортимент нових смартфонів від компанії Lenovo і інших провідних виробників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-