Бізнесмен зробив люкс-апартаменти у печері, якій 250 млн років

Бізнесмен зробив люкс-апартаменти у печері, якій 250 млн років

Укрінформ
38-річний успішний бізнесмен Анджело Мастроп’єтро, який донедавна очолював рекрутингову компанію в Австралії, через невтішний діагноз (розсіяний склероз) залишив роботу і взявся переробляти древню печеру в Англії на сучасне помешкання.

Про це пише Daily Mail.

Дім своєї мрії він побудував у печері графства Вустершир, розповідає Dailymail. Її він запримітив під час велопрогулянки, коли ховався в печері від дощу. Пізніше він викупив цю ділянку і зайнявся будівництвом.

Щоб втілити свою мрію в реальність, Анджело довелося перелопатити близько 80 тонн каменю. Під час роботи Анджело Мастроп’єтро дізнався, що його прізвище означає "повелитель каменів", тому перевертати їх - у нього в крові.

На облаштування люкс-апартаментів у печері він витратив тисячі годин праці та 160 тисяч фунтів стерлінгів. У помешканні є опалення, вода, електрика і навіть Wi-Fi.

«Я хотів мешкати у печері, але додавши туди сучасної розкоші. Житло, безумовно, має сучасний вигляд, але, сподіваюся, зберігає певну печерну чарівність». – говорить Анджело.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-