Операційна система Windows 10 Mobile може припинити своє існування вже в 2019 році

Операційна система Windows 10 Mobile може припинити своє існування вже в 2019 році

Укрінформ
Незважаючи на те, що дебют ОС Windows 10 Mobile відбувся кілька місяців тому з релізом Lumia 950 і Lumia 950 XL, Microsoft вже призначила дату EOL («кінця життя») операційної системи - січень 2019 року.

Незважаючи на те, що дебют ОС Windows 10 Mobile відбувся кілька місяців тому з релізом Lumia 950 і Lumia 950 XL, Microsoft вже призначила дату EOL («кінця життя») операційної системи - січень 2019 року. Саме тоді перестануть виходити оновлення, заявляють у компанії. Раніше планувалося, що датою припинення існування Windows 10 Mobile стане січень 2018 року. Однак, Microsoft змістила її рівно на рік.

Дата EOL може безпосередньо вплинути на продаж обладнання з цією операційною системою. Незважаючи на те, що Windows 10 Mobile використовується лише невеликим рядом девайсів, ситуація може дещо змінитися за рік. У мережі є поширеною думка про те, що така швидка дата закриття якось пов'язана з прийдешнім виходом Microsoft Surface Phone. Однак, це можуть бути лише чутки, адже, ні офіційного підтвердження, ні спростування цієї інформації з боку Microsoft поки не відбулося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-