Зимовий Київ: Сущенко надіслав із Лефортового ще один малюнок

Зимовий Київ: Сущенко надіслав із Лефортового ще один малюнок

Фото
Укрінформ
Незаконно заарештований у Москві кореспондент Укрінформу Роман Сущенко надіслав свій одинадцятий малюнок із СІЗО "Лефортово" - київський зимовий пейзаж із зображенням пам'ятника Святому Володимиру.

Про це повідомляє Укрінформ.

На звороті малюнка, створеного у квітні цього року, український журналіст вказав: "Роман Сущенко. Пам'ятник Св. Володимиру у Києві. 2018. Папір, кулькова ручка, олівець, вода, сік буряка, чай, пральний порошок".

Загалом за більш ніж півтора роки ув'язнення у московському СІЗО від власкора Укрінформу надійшли весняний пейзаж, вид на французькі міста Париж та Сен-Мало, маяк Ар-Мен у Бретані, швейцарське місто Женеву та італійські Перуджу, Парму та Венецію, а також пейзаж української місцевості - річки Рось та Андріївського узвозу.

Як уже повідомлялося, 24 квітня захисника журналіста Фейгіна позбавили статусу адвоката. 27 квітня суд дозволив йому повернутися в процес як громадському захиснику.

Дебати у справі незаконно затриманого в РФ українського журналіста Романа Сущенка пройдуть 28 травня. Отже, вирок йому може бути винесений вже на початку червня.

Раніше Фейгін також говорив про важливість у зв'язку із справою Романа Сущенка візиту в Росію президента Франції Еммануеля Макрона - імовірно 24-25 травня. 

Читайте також: МЗС вимагає від Росії звільнити Сущенка і Семену

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому висунули звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. Натомість у ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд продовжив арешт Сущенка до 16 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-