Фейгін отримав дозвіл на відвідування Сущенка в СІЗО

Фейгін отримав дозвіл на відвідування Сущенка в СІЗО

Укрінформ
Московський міський суд не тільки допустив Марка Фейгіна, позбавленого напередодні статусу адвоката, до процесу в якості громадського захисника, але і дозволив йому відвідувати в СІЗО незаконно затриманого в РФ українського журналіста Романа Сущенка.

Про це Фейгін розповів Укрінформу.

«Нагадаю черговість подій. Спочатку я був допущений судом до розгляду справи Сущенка в якості «іншої особи». А після цього було задоволено заявленого Романом Сущенком клопотання про мій допуск до відвідувань у в'язниці як представника ЄСПЛ. Сьогодні вже отримав повідомлення від судді Музиченка, що дозвіл мені виписано. Так що в цьому пункті все буде, як і раніше: жеребкування - і відвідування Романа в СІЗО», - сказав Фейгін.

Читайте також: Фейгін повернувся в процес над Сущенком як представник у ЄСПЛ

На засіданні суду 27 квітня захист представив докази невинуватості журналіста Укрінформу Сущенка. Тепер дебати сторін у справі відбудуться 28 травня.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому пред'явили обвинувачення у «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР Міноборони це спростували.

У понеділок, 24 квітня, його захисника Фейгіна позбавили статусу адвоката.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-