Сущенко вивчає речові докази, суд - у березні

Сущенко вивчає речові докази, суд - у березні

Укрінформ
Незаконно заарештований у Москві кореспондент Укрінформу Роман Сущенко і його адвокат Марк Фейгін у середу ознайомляться з речовими доказами, а попередні слухання у Мосміськсуді почнуться, ймовірно, у березні.

Про це Фейгін написав у Facebook

"Сьогодні я і мій підзахисний Роман Сущенко знайомитимемося з речовими доказами у кримінальній справі в СУ ФСБ. Це означає, що найближчого дня слідством буде складено обвинувальний висновок. Далі воно надійде у прокуратуру і після затвердження - до суду. Вважаю, на початку березня можуть відбутися попередні слухання у справі в Московському міському суді. Весь процес проходитиме у закритому режимі", - пише Фейгін.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка з порушенням міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Читайте також: Сущенко в ув'язненні працює над книгою-щоденником

24 січня 2018 року Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Сущенка на два місяці - до 30 березня 2018 року. На це рішення була подана апеляційна скарга.

Раніше Фейгін передбачав, що ознайомлення з речовими доказами відбудеться у четвер або понеділок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-