Адвокат передав Сущенку привітання від співвітчизників

Адвокат передав Сущенку привітання від співвітчизників

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін, який захищає незаконно заарештованого у Москві кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, зустрівся зі своїм підзахисним і передав йому привітання із днем народження.

Про це Фейгін повідомив кореспонденту Укрінформу.

"Я відвідав Романа Володимировича вчора, у середу, о 16:30, спілкувався годину, тому що о 17:30 усіх вже просять виходити. Загалом, цей раз важко проходив. Показав Роману привітання із днем народження (було 8 лютого - ред.) від перших осіб держави, колег та близьких людей. Сущенко був дуже зворушений", - сказав Фейгін.

Він також уточнив, що обговорив із підзахисним інші питання. За словами адвоката, із великою увагою той сприйняв слова Президента України про готовність обміняти Сущенка на російських військових, затриманих на території України. "Роман дуже сподівається, що вже в цьому році він зможе опинитися на свободі", - резюмував адвокат.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка на порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року у Москві, куди він приїхав із приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуте звинувачення у "шпигунстві". У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР МОУ спростували цю заяву.

Читайте також: Порошенко: Готові обміняти Сущенка на затриманих на Донбасі російських солдатів

24 січня 2018 року, Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Роману Сущенку на два місяці - до 30 березня 2018 року. На це рішення була подана апеляційна скарга.

Раніше Фейгін заявляв, що судові засідання у справі його підзахисного можуть початися у кращому випадку у лютому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-