Стець привітав Сущенка та пообіцяв підтримувати його родину

Стець привітав Сущенка та пообіцяв підтримувати його родину

Відео
Укрінформ
Міністр інформаційної політики Юрій Стець привітав незаконно ув'язненого у Росії власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка.

Він записав відповідне відеозвернення, що є у розпорядженні Укрінформу.

"Рома, Привіт. Мені прикро, що доводиться вітати тебе тільки таким чином, через відео, і немає можливості потиснути тобі особисто руку. Знаю, що в таких ситуаціях натхнення і силу духу додає твоя сім'я - найближчі люди, які можуть говорити тобі найпотрібніші слова. Обіцяю, що буду підтримувати їх до моменту, поки ти сам не зможеш цього зробити, і таким чином підтримувати тебе. Сподіваюся, що силу духу вони тобі додають щохвилини, щосекунди", - сказав Юрій Стець.

Як повідомлялося, 8 лютого Роман Сущенко святкує свій 49-й день народження. Він вже другий рік поспіль проводить його у застінках московського СІЗО "Лефортово".

Читайте також: Порошенко: Зробимо все можливе, щоб Сущенко якнайшвидше повернувся в Україну

Журналіста також привітали Президент України Петро Порошенко, МЗС України, перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко та інші представники українського уряду та культурні діячі.

Франція, де Сущенко працював власним кореспондентом Укрінформу шість років, в день його народження закликала до швидкого звільнення журналіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-